top of page
Bild_expressen2021.jpg

GEORGINA NAVIA

INREDARE, HOMESTYLIST,  KURSLEDARE & MARKNADSFÖRARE

Inredning - VISIONEN -  från 3500 kr /rum &  förslag

Konsultation online. Oavsett vart i landet du befinner dig så kan jag hjälpa dig - online. Du skickar in bilder/video på rummet du vill inreda och sätter din budget. Du får en kostnadsfri konsultation, sedan tar jag fram ett inredningskoncept baserat på vårt samtal och din personliga stil. Du får ett kollage, en produktlista och instruktioner om hur du ska placera produkterna i ditt hem. Enkelt och effektivt!

KONTAKTA MIG 

georgina@moodifyhome.com

0736 - 82 99 58

Inredning - GUIDEN - från 4500 kr/rum & förslag

Konsultation.Vid det första kostnadsfria mötet gör jag ett hembesök för att prata om dina behov och önskemål. Efter vårt mötet får du en offert på arbetet på utvalda rum/hela hemmet. Vi träffas sedan för avstämning och avslutar med ett komplett förslag som du sedan går vidare med i din takt. I paketet får du följande:

  • Moodboard / Kollage

  • Förslag på möbler & inköpsställen

  • Förslag på möblering

  • Förslag på mattor & textil 

  • Förslag på inredningsdetaljer 

  • Färgschema & belysningsplan

Inredning & Styling - VÄLKOMMEN HEM - pris enligt offert

Komplett. Jag tar fram förslagen, du godkänner, jag verkställer. Vi tar fram en tidsplan när allt ska vara klart och jag jobbar efter det. Jag projektleder, sköter alla möbelinköp och iordningställer inredningen på plats. Du behöver bara njuta av resultatet!

Homestyling - ÖPPET HUS - 1500 kr

Konsultation. Jag gör ett hembesök hos dig & vi går igenom bostaden och därefter går vi igenom en åtgärdsplan och du får konkreta råd på det du kan förändra i ditt hem inför fotografering & visning. Du får även en checklista för att göra det visnings-redo och tilltalande. 

Homestyling - BJUDNING - från 6500 kr

Styling. Vi stylar ditt hem med befintliga möbler och kompletterar inredningen i form av textiler, armaturer & växter för att förhöja stilen och skapa en miljö där man kan tänkas leva i. Ingår hyra för inredning i 30 dagar & att rekvisita placeras i hemmet.

Homestaging - IMPONERA - från 10500 kr

Staging. Vi tar och gör om ditt hem med vissa möbler och inredningsdetaljer från mitt lager för att skapa en "vill-ha"-känsla. Ingår hyra för inredning i 30 dagar & att rekvisita placeras i hemmet.

Event Styling - FEST - pris enligt offert

Styling. Det kan handla om att välja tema för evenemanget - en röd tråd för hela tillställningen. Jag kan hjälpa till med att föreslå eller göra en festlig dukning. 

Inredning av OFFENTLIGA MILJÖER - pris enligt offert

Jag jobbar även med inredning av restauranger, kontor och offentliga platser. Jag tar fram koncept som respekterar, förstärker och  positionerar varumärket utifrån företagets vision.

bottom of page